Skip to content

Ontbijtkok

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam€ 1.900 - € 2.300 per maandKeuken

Functieomschrijving

Wat is het voordeel voor mij?

  • Een fulltime salaris tussen de €1.900,- & €2.300,- per maand
  • Een unieke kans om deel uit te maken van een leuk, gezellig en enthousiast team;
  • Een stijlvolle, dynamische, internationale werkomgeving;
  • De mogelijkheden om je door te ontwikkelen;
  • Carrièremogelijkheden binnen de Corendon group;
  • Ruimte voor eigen initiatief;
  • Mogelijkheden tot interne & externe trainingen;
  • Een werkgever die M.V.O en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft;
  • Een weet waar je werkt, waarmee jij 1 nacht kosteloos mag overnachten en eten in jouw hotel om jouw werkplek op een andere manier te zien!
  • Speciale kortingstarieven voor jezelf, vrienden en familie, zoals:
  1. Geweldige korting als jij een vakantie boekt via Corendon;
  2. 7% korting voor jouw vrienden & familie die een vakantie boeken bij Corendon;
  3. Speciale personeels tarieven voor een kamer in een van onze hotels;
  4. Korting op al onze F&B outlets inclusief Mondi;
  5. Korting op toegang bij de Spa bij ons Corendon Village & Corendon City Hotel;
  6. Collectieve zorgverzekering

Word onderdeel van de Corendon Familie als onze nieuwe Ontbijtkok!

Wij zijn op zoek naar jou als onze ontbijtkok in The College Hotel Autograph Collection by Marriott!

Wat houdt de functie in?

Als Ontbijtkok ben je mede verantwoordelijk voor de voorbereiding en bereiding van gerechten, voornamelijk in een specifieke afdeling van de keuken. Kenmerkend voor deze functie is dat je garant staat voor de kwaliteit en presentatie van de gerechten en dat je tijdens de bereiding hiervan de veiligheid en hygiëne in het oog houdt. Ook draag je zorg voor het schoon- en presentabel houden van de werkomgeving.

  • Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden, (voor)koken, mengen en roeren e.d.;
  • Het beoordelen van de kwaliteit van de te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.) en het klaarzetten van hulpmiddelen;
  • Het (tegelijkertijd) bereiden van gerechten en/of gerecht gedeelten volgens recepturen of specifieke aanwijzingen van de Executive- of Sous Chef;
  • Het uitvoeren van de bereidingen, en het daarbij bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.
  • Het doorgeef gereed maken van gerechten middels het opmaken van borden/garneren en het daarbij controleren of de gerechten voldoen aan de vastgestelde presentatie-eisen;
  • Het doorgeven van gerede gerechten

Vereisten

  • Je hebt een passie voor koken, beschikt over allround kennis van diverse gerechten en je kunt niet wachten om in de keuken je talenten te laten zien;
  • Je bent servicegericht, gastvrij en sociaal ingesteld;
  • Je werkt zelfstandig én in teamverband;
  • Je weet problemen te signaleren, belangrijke informatie te herkennen en verbanden te leggen. Je spoort mogelijke oorzaken op en bedenkt concrete oplossingen

Details

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam, Roelof Hartstraat 1
€ 1.900 - € 2.300 per maand
Keuken

of

Details

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam, Roelof Hartstraat 1
€ 1.900 - € 2.300 per maand
Keuken