Skip to content

Sous Chef

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamKeuken

Functieomschrijving

Word onderdeel van de Corendon Familie als onze nieuwe Sous Chef

Wij zijn op zoek naar jou als onze souschef voor een van de 3 hotels in de omgeving van Amsterdam. Corendon heeft 3 hotels in Nederland:

  • Corendon Village Hotel (Badhoevedorp)
  • Corendon City Hotel (Amsterdam Nieuw West)
  • The College Hotel (Amsterdam Oud Zuid)

Geef bij je sollicitatie aan wanneer je een voorkeur hebt voor een bepaald hotel. We kijken ernaar uit je te ontmoeten, maar eerst vertellen we je wat meer over de baan.

Wat houdt de functie in?
Als Sous Chef ben je (mede) verantwoordelijk voor de voorbereiding en bereiding van gerechten, daarbij stuur je, in samenwerking met de Chef Kok, de keukenbrigade aan. Kenmerkend voor deze functie zijn de adviserende rol die je hebt in de ontwikkeling van menu’s en de verantwoordelijkheid die je draagt over bestellingen en voorraad. Je bent mede verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige gerechten op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier, hierbij waarborg je te allen tijde de veiligheids- en hygiënevoorschriften.


Wat krijg je van Corendon?

  • Een afwisselende en uitdagende functie;
  • Een stijlvolle, dynamische en internationale werkomgeving;
  • Een marktconform salaris;
  • De mogelijkheid om jezelf optimaal te ontwikkelen;
  • Speciale kortingstarieven voor jezelf én voor jouw vrienden en familie;
  • Carrièremogelijkheden binnen de Corendon groep;
  • Ruimte voor initiatief en ruimte om jezelf te zijn;
  • Een werkgever die M.V.O. en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft;
  • 'Never a dull moment'.


Vereisten

  • Het toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden.
  • Het zelf meewerken in de uitvoering;
  • Het begeleiden van nieuwe medewerkers en stagiaires/leerlingen;
  • Het bijdragen aan wijzigingen/vernieuwingen van de menukaart en de ontwikkeling van recepten, garnituren, e.d.;
  • Het doen van voorstellen aan de Chef Kok vanuit dagelijkse praktijk en/of signalen uit de markt zowel op het gebied van producten/gerechten als werkprocessen.

Details

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
Keuken

of

Details

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
Keuken