Skip to content

Inkoop & Project manager interieur bouw

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamDevelopment

Functieomschrijving

Word onderdeel van de Corendon-familie als onze Inkoop & Project manager Interieur bouw!

Wij zijn op zoek naar jou als onze Inkoop & Project manager interieur bouw voor het hoofdkantoor van Corendon Hotels & Resorts.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten, maar eerst vertellen we je wat meer over de baan.

Als Inkoop & Project manager interieur bouw krijg jij de verantwoordelijkheid om de coördinatie van nieuwe nationale en internationale Corendon Hotels & Resorts projecten tijdens de development & interieur ontwikkelingsfase eigen te maken.


Je beschikt over ervaring en kennis als inkoper van meubels /- hotelinterieur en weet onderhandelingen met leveranciers in jouw voordeel te krijgen.
Je bent verantwoordelijk voor het volledige inkoopproces (marktanalyse, afsluiten van overeenkomsten, vendor rating en assortimentsbeheer) en acteert in een (inter)nationale omgeving waarin exclusiviteit/onderscheidend vermogen van het assortiment een belangrijke factor is.
Daarnaast onderhoud je contact met ons bestaande inkoop netwerk maar weet je dit netwerk ook met enthousiasme uit te bouwen. Jij weet precies wie jij kan aanhaken voor de juiste opdrachten.
Je bent assertief en hebt de ambitie om het project vanaf de concept fase over te pakken en daarmee het design verder uit te (laten) werken.
Je zorgt voor een actieve samenwerking en afstemming met de operationele afdelingen om de inkoop- en bestelprocessen naadloos aan te laten sluiten op de start van (nieuwe) concepten of openingen.
De overdracht van ontwerp naar realisatie wordt met structuur door jou gecoördineerd naar derden. Tijdens de realisatie bewaak je de voortgang, budgetten en stuurt waar nodig om deadlines te behalen. Kortom is dit een veelzijdige functie waarin jij als teamplayer de mogelijkheid krijgt om te ondernemen binnen een ambitieuze, no-nonsense organisatie.

Beschik jij over de juiste kennis op gebied van interieur, bij voorkeur in combinatie met ervaring in de hospitality en weet jij met jouw creativiteit en gevoel voor interieur onze hotels nog meer het wow effect te geven? Dan komen wij graag met jou in contact. Wij zien bij de sollicitatie graag een portfolio van jouw werk tegemoet.

Vereisten

  • Jij bent flexibel ingesteld
  • Jij hebt relevante ervaring in de interieur bouw of interieur branche. Dit in combinatie met soortgelijke ervaring in de hospitality is een pré.
  • Jij bent leergierig en staat altijd open voor een uitdaging
  • Jij bent communicatief vaardig per e-mail en telefoon
  • Jij kan spreken en schrijven in het Nederlands en Engels
  • Jij bent teamgericht
  • Jij hebt kennis van bedrijfsregels en richtlijnen.
  • Jij bent creatief ingesteld

Details

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
Development

of

Details

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
Development