Skip to content

Sous Chef - Mondi Skybar

  • Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
€2,800 - €3,200Kitchen

Job description

Wat is het voordeel voor mij?

  • Een fulltime salaris tussen de €2.800,- & €3.200,- per maand
  • Een unieke kans om deel uit te maken van een leuk, gezellig en enthousiast team;
  • Een stijlvolle, dynamische, internationale werkomgeving;
  • De mogelijkheden om je door te ontwikkelen;
  • Carrièremogelijkheden binnen de Corendon group;
  • Ruimte voor eigen initiatief;
  • Mogelijkheden tot interne & externe trainingen;
  • Een werkgever die M.V.O en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft;
  • Een weet waar je werkt, waarmee jij 1 overnachting voor 2 personen ontvangt en kunt genieten van een heerlijk diner;
  • Speciale kortingstarieven voor jezelf, vrienden en familie, zoals:
  1. Fantastische kortingen op vakanties en vliegreizen bij de Corendon Touroperator;
  2. 7% korting voor jouw vrienden & familie die een vakantie boeken bij Corendon;
  3. Speciale personeels tarieven voor een kamer in een van onze hotels;
  4. Korting op al onze F&B outlets inclusief Mondi;
  5. Korting op toegang bij de Spa bij ons Corendon Village & Corendon City Hotel;
  6. Korting op je verblijf in een van onze Marriott Hotels over de hele wereld (Wij zijn een trotse member van Marriott group)



Word onderdeel van de Corendon Familie als onze nieuwe Junior Sous Chef

Wij zoeken jou als onze nieuwe Sous Chef voor Mondi Skybar, in Corendon Amsterdam Schiphol Airport. Het Corendon Amsterdam Schiphol Airport heeft in het voorjaar van 2018 in Badhoevedorp haar deuren geopend. Het hotel bestaat uit drie afzonderlijke vleugels: Plaza, Apartments & Urban. Samen hebben wij 680 kamers, suites, studio’s en appartementen. Het hotel beschikt over meerdere restaurants, bars, spa faciliteiten, een zwembad, een bioscoop en elf multifunctionele vergaderzalen.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten, maar eerst vertellen we je wat meer over de baan.

Wat houdt de functie in?
Als Sous Chef ben je (mede) verantwoordelijk voor de voorbereiding en bereiding van gerechten, daarbij stuur je, in samenwerking met de Chef Kok, de keukenbrigade aan. Kenmerkend voor deze functie zijn de adviserende rol die je hebt in de ontwikkeling van menu’s en de verantwoordelijkheid die je draagt over bestellingen en voorraad. Je bent mede verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige gerechten op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier, hierbij waarborg je te allen tijde de veiligheids- en hygiënevoorschriften.

Job requirements

  • Het toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden.
  • Het zelf meewerken in de uitvoering;
  • Het begeleiden van nieuwe medewerkers en stagiaires/leerlingen;
  • Het bijdragen aan wijzigingen/vernieuwingen van de menukaart en de ontwikkeling van recepten, garnituren, e.d.;
  • Het doen van voorstellen aan de Chef Kok vanuit dagelijkse praktijk en/of signalen uit de markt zowel op het gebied van producten/gerechten als werkprocessen.

Details

On-site
  • Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
€2,800 - €3,200
Kitchen

or

Details

On-site
  • Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
€2,800 - €3,200
Kitchen