Overslaan naar content

Restaurant Manager

  • Op locatie
    • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
  • Food & Beverage

Functieomschrijving

Word onderdeel van de Corendon Familie als onze nieuwe Restaurant Manager!

Wij zijn op zoek naar jou als onze restaurant manager voor het Corendon Village Hotel.

Wat houdt de functie in?
Als Restaurant Manager bij het Corendon heb je een passie voor heerlijk eten en drinken en een goed vermogen om contact te maken met zowel gasten als personeel. Je bent een natuurlijke leider en wilt het beste voor je team en voor je gasten, je bent verantwoordelijk voor het handhaven van het hoogste niveau van gastvrijheid terwijl je de service op de vloer leidt en zelf mee werkt. Daarnaast assisteer je de F&B Manager met het maken van planningen, het geven van advies over de menukaart en het opleiden/trainen van personeel waar nodig.


Wat is het voordeel voor mij?

  • Een marktconfirm salaris.

  • Een stijlvolle, dynamische, internationale werkomgeving;

  • Een unieke kans om deel uit te maken van een leuk, gezellig en enthousiast team;

  • Speciale kortingstarieven voor meer dan 9000 Marriott-hotels wereldwijd voor jou, jouw familie en vrienden!

  • Persoonlijke coaching & training om je te ondersteunen in je dagelijkse werk

  • Een weet waar je werkt dag, zodat je kunt ervaren hoe het is om in het hotel te verblijven, inclusief een overheerlijk diner.

  • We organiseren veel sociale activiteiten, zoals onze Associate Appreciation Week, een jaarlijks Personeelsfeest, vrijdagmiddagborrels en teamuitjes,

  • SPECIALE kortingen bij touroperator Corendon, van all-inclusive vakanties tot 2 GRATIS vliegtickets.

  • Speciale kortingen. Niet alleen voor jou, maar ook voor je vrienden en familie!

  • Eén van onze Mondi restaurants uitproberen? Wij geven je 25% korting op uw totale factuur.

  • Even tijd nodig om op te laden? Wij beschikken over een eigen spa en wellness waar je met flinke korting van kunt genieten. Daarnaast krijg je bij ons 2 GRATIS massages per jaar.

Vereisten

  • Je hebt relevante ervaring opgedaan in soortgelijke restaurants/hotels en posities;

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring.

  • Je hebt goede wijn- en cocktailkennis;

  • Jij weet als geen ander op weg te gaan met voorraad beheer.

  • Je rapporteert aan de F&B manager

  • Management aan groot operationeel team bestaande uit 30 mensen

  • Je bent servicegericht, gastvrij en sociaal ingesteld;

  • Je bent flexibel en werkt zelfstandig;

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;


Heb je vragen over deze vacature? Bel of app ons gerust:

  • Jeffrey Roger Otten, Corporate Recruiter: 06 18 73 89 01

https://wa.link/8ihtu1


Details

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Food & Beverage

of