Chef de Partie
- Op locatie
- Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
- € 2.300 - € 2.600 per maand
- Keuken
Functieomschrijving
Wat is het voordeel voor mij?
Een fulltime salaris tussen de €2.300,- & €2.600,- per maand
Een stijlvolle, dynamische, internationale werkomgeving;
Een unieke kans om deel uit te maken van een leuk, gezellig en enthousiast team;
Speciale kortingstarieven voor meer dan 9000 Marriott-hotels wereldwijd voor jou, jouw familie en vrienden!
Persoonlijke coaching & training om je te ondersteunen in je dagelijkse werk
Een weet waar je werkt dag, zodat je kunt ervaren hoe het is om in het hotel te verblijven, inclusief een overheerlijk diner.
We organiseren veel sociale activiteiten, zoals onze Associate Appreciation Week, een jaarlijks Personeelsfeest, vrijdagmiddagborrels en teamuitjes,
SPECIALE kortingen bij touroperator Corendon
Speciale kortingen. Niet alleen voor jou, maar ook voor je vrienden en familie!
Eén van onze Mondi restaurants uitproberen? Wij geven je 25% korting op uw totale factuur.
Even tijd nodig om op te laden? Wij beschikken over een eigen spa en wellness waar je met flinke korting van kunt genieten. Daarnaast krijg je bij ons 2 GRATIS massages per jaar.
Word onderdeel van de Corendon Familie als onze nieuwe Chef de Partie!
Wij zijn op zoek naar jou als onze Chef de Partie voor een van de hotels in de omgeving van Amsterdam:
Corendon Hotel Amsterdam Schiphol Airport
Corendon Amsterdan Nieuw-West
The College Hotel, Autograph Collection by Marriott (Amsterdam Oud Zuid)
Geef bij je sollicitatie aan wanneer je een voorkeur hebt voor een bepaald hotel. We kijken ernaar uit je te ontmoeten, maar eerst vertellen we je wat meer over de baan.
Wat houdt de functie in?
Bijdragen aan de (voor)bereiding van gerechten voor roomservice, de bazaar, het ontbijt en de medewerkers;
I.v.m. de open keuken, service gericht bent en extra nadruk op legt op de presentatie van zowel jezelf als de werkomgeving;
Een goede verstandhouding met collega’s binnen de afdeling en met collega’s van andere afdelingen nastreeft mede door het Oerprincipe (Open, Eerlijk & Respectvol) na te leven;
Het MVO beleid respecteert en naleeft;
Het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de bar;
Waar nodig overige werkzaamheden verricht in opdracht van de Sous Chefkok en de Executive Chefkok wanneer, met het oog op de aard van het bedrijf, zakelijke kansen hierdoor optimaal benut kunnen worden.
Vereisten
Functie vereisten
Je hebt een passie voor koken, beschikt over allround kennis van diverse gerechten en je kunt niet wachten om in de keuken je talenten te laten zien;
Je bent servicegericht, gastvrij en sociaal ingesteld;
Je werkt zelfstandig én in teamverband;
Je weet problemen te signaleren, belangrijke informatie te herkennen en verbanden te leggen. Je spoort mogelijke oorzaken op en bedenkt concrete oplossingen.
Heb je vragen over deze vacature? Bel of app ons gerust:
Jeffrey Roger Otten, Corporate Recruiter: 06 18 73 89 01
Details
- Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
of
Helemaal klaar!
Je sollicitatie is succesvol ingediend!